6 مورد از بهترین دستگاه های لیزر مو

بهترین دستگاه های لیزر مو

فهرست مطالب

امروزه بسیاری از افراد به دنبال از بین بردن موه های زائد نواحی مختلف بدن خود هستند. یکی از بهترین راه های از بین بردن موه های زائد لیزر کردن آنها است. در این روش نور به صورت متمرکز به فولیکول ها که محل رشد مو است برخورد میکند و باعث تخریب و نابودی فولیکول ها میشود. ما در این مقاله شما را با بهترین دستگاه های لیزر مو ، مزایا و معایب و مراقبت های قبل و بعد و… اطلاعات تقریبا کاملی را در اختیارتان قرار میدهیم.

برخی از بهترین دستگاه های لیزر مو:

 

  • دستگاه الکساندرایت

دستگاه الکساندرایت

دستگاه الکساندرایت که ساخت کشور آمریکا است یکی از بهترین دستگاه های لیزر مو است، الکساندرایت قابلیت تنظیم طول موج و انرژی را دارد که باعث شده از نظر بسیاری کارشناسان قوی ترین دستگاه لیزر مو لقب بگیرد. این دستگاه با هر نوع پوست و مویی سازگار است و به دلیل داشتن سیستم خنک کننده و کلینگ قوی مانع از سوختگی پوست و بروز درد میشود.

 

  •   دستگاه IPL

دستگاه لیزر مو IPL

 

IPL در واقع لیزر نیست اما به دلیل کم هزینه و در دسترس بودن رایج است، دستگاه IPL به وسیله نور شدیدی که توسط لامپ های گزنون که کاربرد های دیگری همچون از بین بردن لکه های پیری، کک و مک، آفتاب سوختگی و… تولید میشود کار از بین بردن موه های زائد را انجام میدهد. دستگاه IPL برای موه های تیره و پوست روشن مناسب است و علاوه بر از بین بردن موه های زائد باعث روشنی و شفافیت پوست میشود. استفاده از این دستگاه بسیار کم خطر است و در صورت ماهر بودن متخصص لیزر مو کار لیزر بدون سوختگی انجام میشود.

 

  • دستگاه ICE Platina  و ICE platinum

این دستگاه ها که با آمدنشان دگرگونی را در بین دستگاه های لیزر مو رقم زدند با قابلیت هایی که دارند توانستند از رقبای خود پیشی بگیرند و تبدیل به یکی از به روزترین و محبوب ترین دستگاه ها شوند. در واقع آنها تمام امکانات و تکنولوژی دستگاه های الکساندرایت، درایو و ND:YAG  را دارند. اگر پوست تیره یا برنزی و یا موی بلند و روشن یا موی های نازک هستید این دستگاه میتواند با تغییر فرکانس مطابق پوست و موی شما، موهای زائدتان را از بین ببرد. از دستگاه های ICE برای رفع لکه های پوستی نیز استفاده میشود.

دستگاه ICE Platinum
ICE Platinum

همچنین استفاده از این دستگاه به دلیل برخورداری از تکنولوژی تابش و کولینگ منحصر‌ به‌ فردی که دارند تنها فولیکول مو را از بین می برند و آسیبی به بافت های عصبی اطراف نمی رسانند و دردی را حس نخواهید کرد.

 

  • دستگاه ND:YAG

دستگاه ND:YAG

بخش اول اسم این دستگاه مخفف نئودینیوم و بخش دوم مخفف یوتریئوم گارنت آلومینیوم است که در واقع در این دستگاه نئودینیوم فعالیت لیزری را در کریستال مهیا میکند. ND:YAG  از موثرترین دستگاه های برای افراد داری پوست تیره است، که طول موج 1064nm را در مادون قرمز منتشر میکند. در این دستگاه ملانین پوست در نظر گرفته نمیشود و مستقیم سراغ فولیکول پوست میرود تا آنها را تخریب کند. این دستگاه امکان دارد برای بیمار ناراحتی بیشتری ایجاد کند، از ND:YAG برای موارد دیگری مانند از بین بردن لکه های پوستی، جای خالکوبی و هایپرپیگمانتاسیون نیز استفاده میشود.

 

  • دستگاه دایود

دستگاه دایو

 

دستگاه لیزر مو دایود که با پوست ما ایرانی ها سازگاری دارد دارای طول موج 800 یا   810 نانومتری است و برای موه های ضخیم بهترین دستگاه به شمار میرود. دایود با تنظیماتی که دارد برای از بین بردن موه های زائد افراد با پوست تیره هم مناسب است. این دستگاه مزایای دیگری نیز دارد مانند خنک کردن سطح پوست، عمق نفوذ بیشتر نسبت به دستگاه الکساندرایت و کاهش خطر به دلیل پالس یک نواخت.

 

  • دستگاه Honkon

دستگاه لیزر مو HONKON

دستگاه لیزر مو Honkon یکی از بروزترین و پیشرفته ترین دستگاه های لیزر مو به حساب میاد و با قابلیت تنظیم شدن روی سه طول موج دستگاه های الکساندرایت، دایود و اندیگ برای هر پوست و مویی مناسب است و میتواند پاسخگوی نیاز تمام مراجعه کنندگان کلینیک شما میباشد. خوشبختانه شما میتوانید این محصول را با شرایط ویژه اقساطی از ما تهیه کنید.

 

دستگاه الکساندرایت بهتر است یا دایود؟

شاید برای شما نیز سوال باشد که دستگاه لیزر مو های زائد دایود بهتر است یا الکساندرایت؛ در اینجا میخواهیم به مقایسه آنها از جهات مختلف بپردازیم و البته میدانیم که هر دو این دستگاه ها پیشرفته هستند و اینکه کدام یک بهتر است بستگی به نیاز مراجعه کنندگان دارد.

تفاوت الکساندرایت و دایود

از دیدگاه بالینی مشهود ترین تفاوت این دو دستگاه برای مراجعه کنندگان تماسی و غیر تماسی بودن آنها است. به این صورت که هندپیس دستگاه دایود به صورت تماسی و الکساندرایت بدون نیاز به تماس با پوست حذف موهای زائد را انجام میدهد. همچنین دستگاه دایود به شکل رولی کار میکند با فرکانس بالا و لیزر الکساندرایت به صورت شاتی کار میکند و با فرکانس پایین.

تفاوت در سیستم خنک کننده و طول موج

کولینگ دایود در قسمتی که با پوست در تماس است(سر هندپیس) قرار دارد و سیستم خنک کننده آن تماسی است درحالی که لیزر الکساندرایت مجهز به سیستم خنک کننده گازی (گاز نیتروژن) است.

پرتو های ساطع شده از دستگاه لیزر دایود از 750 نانومتر تا 1064 نانومتر متغییر است و قابلیت تغییر طول موج را دارا است، اما طول موج دستگاه الکساندرایت به شکل پایدار طول موج 755 نانومتری دارد.

تعداد جلسات درمان در هر دستگاه

تعداد جلسات درمان در دستگاه لیزر مو الکساندرایت معمولا بین 4 تا 6 جلسه میباشد. در همان جلسات ابتدایی میتوان اثرات درمانی این دستگاه را مشاهده کرد و این موضوع سبب افزایش رضایت مشتری شده است. این در حالی است که تعداد جلسات درمان با دستگاه دایود بین 6 تا 8 جلسه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *